ΓΕΡΜΑΝΙΑ : 5η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ MEΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

πέμπτο κύμα

κατάλογος

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΗΠΑ

Σχεδόν καμία χώρα στον κόσμο δεν φιλοξενεί τόσες πολλές εταιρείες που κατηγορούνται για σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η Γερμανία , σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ.

Από τις 1800 παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αναλύθηκαν από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ , 87 εντοπίστηκαν  σε γερμανικές εταιρείες .

Αυτό θέτει τη Γερμανία στην πέμπτη θέση , σχετικά με τον αριθμό των περιπτώσεων αυτών, πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες ( 511 περιπτώσεις εντοπίστηκαν ) , το Ηνωμένο Βασίλειο ( 198 ) , ο Καναδάς ( 110 ) και την Κίνα ( 94 ).

Ο κατάλογος των πιθανών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι μακρύς και περιλαμβάνει περιπτώσεις όπως η ρύπανση των υδάτων στο Περού , η εξόρυξης χαλκού για την κατασκευή αυτοκινήτων , απελάσεις κατοίκων από τη γη τους στην Ουγκάντα ​​για μια φυτεία καφέ , χωριά που πλημμύρισαν από ένα…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 272 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.