Το εγκληματικό 23%

Η καλύβα ψηλά στο βουνό

23% ΦΠΑ στον τουρισμό, όπως απαιτούν οι δανειστές, την ώρα που σε όλες τις ανταγωνίστριες / γειτονικές χώρες ο ΦΠΑ κυμαίνεται από 8% έως 11% δεν είναι λάθος. Είναι έγκλημα.

23% ΦΠΑ στα τιμολόγια της ΔΕΗ, την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τις σημερινές (υπέρογκες) χρεώσεις δεν είναι λάθος. Είναι έγκλημα.

23% ΦΠΑ σε μια σειρά προϊόντα  (πχ συσκευασμένα μακαρόνια ή ρύζι) την ώρα που αμέτρητα νοικοκυριά έχουν ήδη σοβαρό πρόβλημα με το κόστος στα βασικά είδη διατροφής δεν είναι λάθος. Είναι έγκλημα.

Το αυτό ισχύει για τους άμεσους φόρους (ΦΠΑ ή άλλους) στα καύσιμα, στα οικοδομικά υλικά και σε μια σειρά άλλα «μέσα κίνησης» της ημιθανούς παραγωγής.

Το έγκλημα με το ΦΠΑ που θέλουν να κάνουν οι δανειστές εις βάρος του ελληνικού λαού, της οικονομίας και των νοικοκυριών είναι βέβαιο πως κι αν περάσει όχι μόνο δεν θα αυξήσει, αλλά θα μειώσει τα κρατικά…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 99 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.