El Erian: Γιατί ο Βαρουφάκης αξίζει να εισακουστεί

PROJECT ANTISYSTEM

Πολυ σωστες επισημανσεις απο τον El Erian και για εναν λογο παραπανω,γιατι ακριβως ερχονται απο εναν παραγοντα της διεθνους οικονομιας που λογω των θεσεων που εχει κατα περιοδους ειναι σε κομβικη θεση να κρινει πιο αντικειμενικα τους εμπλεκομενους στα θεμα της Ελλαδας χωρις να εχει συμπαθειες ή αντιπαθειες.Βεβαια διαφωνω με την τελευταια παραγραφο του κειμενου του αλλα αυτο δεν αναιρει την αξια ολου του προηγουμενου συλλογισμου του.
Johny F.
Αναλυτικα το ρεπορταζ
Ο Βαρουφάκης ήταν μια… ανάσα δροσιάς στο ελληνικό δράμα, γράφει στο Bloomberg View ο Mohamed El Erian. Η έλλειψη διπλωματικής φινέτσας, οι αντιδράσεις των δανειστών και γιατί ο ΥΠΟΙΚ ίσως επανέλθει στην πρώτη γραμμή.

Ποτέ δεν έχω γνωρίσει ούτε έχω μιλήσει στον Γιάνη Βαρουφάκη, τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας. Ωστόσο αισθάνομαι πως τον έχω γνωρίσει μέσα από τα γραπτά και τις συνεντεύξεις του, και διαβάζοντας για τις επαφές του τόσο με τον επίσημο όσο και με τον ιδιωτικό τομέα στην Ευρώπη. Και…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 585 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.